Μεγάλη μέρα είναι η αυριανή για τον Ολυμπιακό, καθώς διοίκηση και κόσμος θα υποδεχθούν τον σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Μαρσέλο.

Ο βραζιλιάνος, αμέσως μετά την άφιξή του, θα μεταβεί στο Γ. Καραισκάκης, προκειμένου να παρουσιαστεί και να αποθεωθεί. Για την 3η αγωνιστική χτες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες.

«Είναι τεράστια τιμή μου που είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ».

Με αυτό το βίντεο, συνοδευμένο με τη λεζάντα, «ας συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί την ιστορία μας», ο Μαρσέλο, συστήνεται για πρώτη φορά στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ως παίκτης του Ολυμπιακού!

«Μαρσέλο, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα», φώναζαν το Σάββατο οι φίλοι των ερυθρόλευκων, και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον κόσμο τους πως τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η παρουσίαση του Βραζιλιάνου θρύλου στο Γ. Καραϊσκάκης, με την είσοδο ελεύθερη για όλους.

Στο μεταξύ, πρωταγωνιστής στο ματς με τον Ιωνικό, ήταν ένας άλλος νεοαποκτηθείς, ο Πεπ Μπιέλ. Στο πρώτο του ματς με τον Ολυμπιακό χρειάστηκε 17’ για να μοιράσει την πρώτη του ασίστ, με τον Μπουχαλάκη να πλασάρει για το 1-0.

Πριν το ημίχρονο είχε πετύχει μάλιστα και το πρώτο του γκολ, με όμορφη ενέργεια μετα από ασίστ του Ουι Τζο Χουάνγκ.

Και μπορεί ο Ιωνικός να μείωσε στο 49’ με το φανταστικό φάουλ του Μεντόζα… Ωστόσο η ανατροπή του Βαλεριάνου στον Ραντζέλοβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Αραμπί να τελειώσει το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τελικό σκορ 3-1.

Στη Λεωφόρο, το πρώτο γκολ του Βέρμπιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο 3’, ήταν αρκετό για το τριφύλλι απέναντι στον Λεβαδειακό. Τρίτη νίκη σε τρία ματς στην καλύτερη εκκίνηση του τριφυλλιού από το 2018 και μετά.

Στο άλλο χθεσινό ματς, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.