Η Φερεντσβάρος «λατρεύει» τον Στέλιο Αργυρόπουλο, αφού ο Έλληνας πολίστας την οδήγησε, ιδίοις χερσί, στην κατάκτηση του νταμπλ και βάζει πλώρη για το... τρεμπλ. 

Οι «Φράντι» εκτιμούν ιδιαιτέρως τις ελληνικές χείρες, αφού ύστερα από εκείνη του Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα της Βουδαπέστης, εμπιστεύτηκαν και αυτήν του Αργυρόπουλου και δικαιώθηκαν πλήρως. 

Για την παράσταση στο Κύπελλο τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πέτυχε έξι γκολ, πέντε στην τελευταία περίοδο, με αντίπαλο την Όρβοσι, μαζί και εκείνο 54'' πριν τη λήξη, που διαμόρφωσε το τελικό 16-15, ο διεθνής πολίστας, «ασημένιος» ολυμπιονίκης του Τόκιο, έβαλε τρία στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. 

Η Φερεντσβάρος επικράτησε 8-6, έκανε το 2-0 και εξασφάλισε τον τίτλο για 25η φορά στην ιστορία της (και δεύτερη συνεχόμενη). Πλέον, ο Αργυρόπουλος θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, για το Final 8 του Champions League στο οποίο μπορεί να βρει τον Ολυμπιακό. Αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν την Προ Ρέκο, θα τεθούν απέναντι στους Ούγγρους στο παιχνίδι της 31ης Μαΐου, όταν, δηλαδή, αρχίζει η διοργάνωση.