Ο Ολυμπιακός έχει πλέον νέο τεχνικό τον Κάρλος Καρβαλιάλ τον οποίο και παρουσίασε στην αίθουσα τύπου του "Γ. Καραϊσκάκης". Στο πάνελ ήταν και ο Πέδρο Άλβες, που είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής. Μάλιστα ήταν αυτός που τον προλόγισε: 

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, να καλωσορίζω τον Κάρλος Καρβαλιάλ, τον οποίο πιστεύω πολύ, όπως και τους συνεργάτες του. Η επιλογή του είναι δική μου. Όταν ο πρόεδρος μου ανέθεσε να βρω προπονητή, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Στη συνέχεια μίλησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφορικά με την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι ευτυχισμένος που θα εργαστώ στον Ολυμπιακό. Όπως και για το γεγονός ότι βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και το γνωρίζω καλά. Το γεγονός πως μετά από μια βαριά ήττα στην Ευρώπη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν την ομάδα στον Βόλο, δείχνει και το μεγαλείο του.

Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις που θα μετέχουμε. Εύχομαι να έχουμε τον κόσμο πάντα κοντά μας. Θέλουμε την Θύρα 7 και όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Και θα τα καταφέρουμε.
»πέρασμα του από την Ελλάδα και πως άλλο είναι ο Ολυμπιακός και άλλο ο Αστέρας Τρίπολης: «Το πέρασμα από την Ελλάδα ήταν μικρό. Δεν πρόλαβα να μάθω πολλά. Πέρασαν πολλά χρόνια κια βρέθηκα σε πολλές ομάδες με μεγάλη πίεση. Όπως μεταξύ άλλων οι Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι, Μπράγκα και ξέρω καλά τι θέλει ένας μεγάλος σύλλογος.

Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, όπως και στις ομάδες που ήμουν, όπως οι Μπράγκα, Ρίο Άβε και τις άλλες ομάδες που ήμουν


Για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και τον χρόνο που θα χρειαστεί να περάσει την φιλοσοφία του:

«Την υποχρέωση της νίκης την είχα και στις άλλες ομάδες. Πάντα υπάρχει. Έχω μεγάλη εμπειρία και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν, πρέπει να είναι άμεσες. Πρέπει να γίνουν χθες. Αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε το ματς της Κυριακής».

Τα στοιχεία που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός:

«Θέλω να ευχηθώ αρχικά καλή συνέχεια στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον προηγούμενο προπονητή. Θα κάνουμε αλλαγές για να περάσουμε την φιλοσοφία μας. Θέλουμε ομάδα που να παίζει επιθετικά, να σκοράρει και να προσφέρει θέαμα. Καθώς και καλή αμυντική λειτουργία. Θα περάσω τη φιλοσοφία μου μέσα από τα παιχνίδια αφού ο χρόνος είναι πιεσμένος».

Σχετικά με το πέρασμα του από την Αγγλία και πόσο τον άλλαξε σαν προπονητή:


«Η αλήθεια είναι πως μετά την Αγγλία άλλαξα κι εγώ σαν προπονητής κι έφερα καλύτερα αποτελέσματα με τις ομάδες μου». 

Για το τι θα αλλάξει άμεσα: 

»Θέλω να ενώσω την ομάδα. Να είμαστε ενωμένοι σε άμυνα κι επίθεση. Όλοι μαζί και με τον κόσμο θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο».