Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την τρίτη του μεταγραφή με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο. Μετά την απόκτηση των Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς, ακολουθεί κι εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Κοντά στη μεταγραφή του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Η θέση που "καίει" περίσσοτερο τους ερυθρόλεκους είναι εκείνη του στόπερ με τον Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε να είναι ο εκλεκτός. όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" . Ο 23χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι επιλογή του Πέδρο Αλβες και του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκινήσει επαφές με την ομάδα του , αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. 


Ποιος είναι ο Γκαμπριέλ Περέιρα που εντυπωσιάζει στη Πορτογαλία με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε

Ο κεντρικός αμυντικός της Ζιλ Βιθέντε θεωρείται ένας από τους πιο γρήγορους και δυναμικούς κεντρικούς αμυντικούς του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος. Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί τη φετινή χρονιά, γεγονός που τον καθιστά στους κορυφαίους στόπερ που αγωνίζονται στη Liga Portugal. Έχει υψηλό ποσοστό μεταβιβάσεων, ενώ με τις τοποθετήσεις του κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Για την απόκτηση του φέρεται να ενδιαφέρεται και η Πόρτο, με τον Ολυμπιακό να "τρέχει" τις διαδικασίες για να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα.