Τις πρώτες δηλώσεις του στην Αθήνα έκανε, ως επίδοξος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Φραν Ναβάρο. O Ισπανός ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό "πολύ μεγάλο σύλλογο", ενώ μίλησε και για το ρόλο που έπαιξαν ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ και ο τεχνικός διευθυντής Πέδρο Άλβες στην απόφασή του. 

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή αλλά και τον Πέδρο Άλβες, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη", είπε αρχικά ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος μίλησε για τον κόσμο της ομάδας και οροθέτησε τη δική του προσφορά: "Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο βοηθούν την ομάδα και πόσο την εμψυχώνουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν. Ήρθα για να βοηθήσω, να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ". 

Ολυμπιακός: Οι όροι της συμφωνίας για τον Φραν Ναβάρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φραν Ναβάρο, βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και να ενσωματωθεί τάχιστα στο συγκρότημα του Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται πρώτα να περάσει ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα βουν ομαλά, θα ξεκινήσει προπονήσεις στις 31 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό.

Fran_Navarro_afixi_8
Fran_Navarro_afixi_7
Fran_Navarro_afixi_2
Fran_Navarro_afixi_1


Η ΠΑΕ έκλεισε τον Ναβάρο για έξι μήνες με ποσό 250.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που θα θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματά του, το προσεχές καλοκαίρι, θα πρέπει να καταβάλει στην Πόρτο κάτι πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι "δράκοι" θα κατέχουν το 10% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Fran_Navarro_afixi_6
Fran_Navarro_afixi_5
Fran_Navarro_afixi_4
Fran_Navarro_afixi_3


O 25χρονος Χοσέ Φρανσίσκο Ναβάρο Αλιάγα, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1998 στη Βαλένθια, ξεκίνησε από τις ακαδημίες των "νυχτερίδων". Το 2019 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Λόκερεν και το 2021 τον απέκτησε η Ζιλ Βιθέντε, στην οποία έβαλε 37 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 78 παιχνίδια. Το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Πόρτο, όπου έκανε 10 συμμετοχές, οι περισσότερες από τον πάγκο.