Τον δεύτερο... Παλάσιος αναμένεται να φέρει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τον Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με το ίδιο επίθετο είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα γήπεδα της Super League, με τους Αρκάδες να βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη μετά τους Εβγκένι Γιαμπλόνσκι και Λευτέρη Λύρατζη.

Μια... ανάσα από τον Παλάσιος ο Αστέρας Τρίπολης


Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με στόχο να ενισχύσει με ποιότητα και εμπειρία την μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον Χουλιάν Παλάσιος να είναι ο... εκλεκτός του Μίλαν Ράσταβατς. Ο 25χρονος Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό όμως οι θέσεις που κυρίως παίζει είναι αυτή του δεξί εξτρέμ και του δεκαριού.

Με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο έχει καταγράψει 40 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ ενώ στη Μάνφιλντ αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια σκοράροντας ένα γκολ. Πέρα από ομάδες της Αργεντινής, ο Παλάσιος έχει αγωνιστεί και στη Γκοϊάς με την οποία κατέγραψε 49 εμφανίσεις σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Εφόσον επιτευχθεί το deal με τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Δείτε τον Παλάσιος εν δράσει:

Julián Palacios • Jugadas • Goles • Joven Promesa • San Lorenzo •