Η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της την Τετάρτη (24/01) ότι η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την οικία τους, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός. Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League πήραν και αυτοί από την πλευρά τους θέση μέσω ανακοίνωσής τους.

"Δυστυχώς πρέπει να κρύψουμε τις οικογένειές μας", αναφέρει η ανακοίνωση των διαιτητών της Super League

Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League τοποθετήθηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης, με τους ίδιους να καταδικάζουν το γεγονός. Ακόμη τόνισαν πως περιμένουν τον κόσμο με τις οικογένειές τους στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας παράλληλα πως δυστυχώς τις δικές τους πρέπει να τις... κρύψουν.

Αξίζει να τονιστεί ότι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζουν την επίθεση και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των διαιτητών και των βοηθών της Super League:

"Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση, αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς!

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε".

ΠΣΑΠΠ: "Οι αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση"



Παράλληλα, τοποθετήθηκε και ο ΠΣΑΠΠ μέσω ανακοίνωσης, ο οποίος ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

Ο ΠΣΑΠΠ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Σταύρου Μάνταλου.

 

Καλεί τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπαίτιους ενώπιον της Δικαιοσύνης.