Η Super League 2 κρατά... αμείωτο το ενδιαφέρον με την δράση της, με την ολοκλήρωση των σημερινών αναμετρήσεων σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο να φέρνει... ανακατατάξεις στο βαθμολογικό ταμπλό. Η πρωτοπόρος Athens Kallithea "εκτόξευσε" τη διαφορά τους στους 6 βαθμούς από τα Χανιά που γνώρισαν την ήττα από την Παναχαϊκή ενώ η ΑΕΛ πήρε το τρίποντο και... έπιασε στην βαθμολογία τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που όμως έχει δυο ματς λιγότερα.

"Λύγισε" τον Μακεδονικό ο ΠΑΟΚ Β' με... υπογραφή Γκούμα

Μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ο ΠΑΟΚ Β' επέστρεψε ξανά στα θετικά αποτελέσματα, με τον "δικέφαλο του βορρλα" να επικρατεί με 2-0 του Μακεδονικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου και να ανεβαίνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυροι" πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με αυτογκόλ του Γρομητσάρη το οποίο προήλθε από την εξαιρετική ενέργεια του Γκούμα που "ζάλισε" τους αμυντικούς, "πάτησε" περιοχή και επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση, με τον αντίπαλο του να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqca9zuko1d)
Στο 34ο λεπτό ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Γκούμα ο οποίος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πήρε τη μπάλα με πάσα και εξαπέλυσε φοβερό σουτ με το αριστερό μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο γκολκίπερ, Περντρέου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqcg25txhz5)
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι δεν... κατέβασαν στροφές ενώ λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 47ο λεπτό με τον Δαραδέλα ο οποίος δοκίμασε ωραίο δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χαταίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqcqfgsyn55)
Ο Μακεδονικός που κυνηγούσε ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο... παιχνίδι,  έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ στο 76ο λεπτό με τον Ραμίρες ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqd4g8i9nd5)
Τα highlights της αναμέτρησης:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqdqfy49p49)


Συνεχίζει την... ασταμάτητη πορεία της η Athens Kalithea

Η πρωτοπόρος Athens Kallithea συνεχίζει την... ξέφρενη πορεία της στον Β' ομίλο καθώς πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 και ανέβασε τη διαφορά της στους 6 πόντους από τα Χανιά που ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Ο Ματίγια πέτυχε το "χρυσό" γκολ της αναμέτρησης στο 32ο λεπτό όταν και ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι εστίασαν κυρίως στο αμυντικό και ανασταλτικό κομμάτι προκειμένου να "κλείσουν" όσο το δυνατόν καλύτερα τους χώρους στους γηπεδούχους οι οποίοι αν είχαν τις ευκαιρίες τους στο ματς δεν κατάφεραν να ανεβάσουν περισσότερο τον δείκτη του σκορ.


Ηρωική νίκη της Παναχαϊκής, με τα Χανιά να... χάνουν έδαφος

Τα Χανιά.. στραβοπάτησαν στην Πάτρα γνωρίζοντας ήττα - σοκ από την Παναχαϊκή η οποία με φοβερά αποθέματα ψυχής πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 και άλλαξε τα δεδομένα για τους Κρητικούς που βρίσκονται πλέον στο -6 από την Athens Kallithea. Στην 11η θέση με 13 βαθμούς ανέβηκαν οι Πατρινοί. Ο Μάναλης άνοιξε λογαριασμό στο ματς για τους φιλοξενούμενους στο 51ο λεπτό ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν το μας στα ίσα στο 60ο λεπτό με τον Πατρινό. Το νικητήριο γκολ ήρθε προς το τέλος του αγώνα, στο 67ο λεπτό με τον Γιόχαν Μπάρετ, ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε αρκετά έντονα.


Πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αναγέννηση η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Β' ομίλου, με τους "βυσσινί" να... πιάνουν τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στην βαθμολογία με 36 πόντους ο οποίος όμως έχει δυο αγώνες λιγότερους και δοκιμάζεται τη Δευτέρα (29/001) στην έδρα της ΑΕΚ Β'. Ο Ανδράδας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 6ο λεπτό το οποίο έμελλε να είναι και το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.


Μεγάλη νίκη της Ηλιούπολης επί της Καλαμάτας

Μετά την τεράστια νίκη επί του Ιωνικού, η Ηλιούπολη κέρδισε (1-0) και την Καλαμάτα και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 29 πόντος ενώ βρίσκεται στο -2 από τα Χανιά και στο -7 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea. Στους 25 βαθμούς παρέμεινε η "Μαύρη Θύελλα" που βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Ο Λουκ Λατίνοβιτς πέτυχε το "χρυσό" γκολ στο 14ο λεπτό.


Νίκησε τον Γιούχτα με ανατροπή ο Παναθηναϊκός Β', πήρε το τρίποντο η Κοζάνη

Ο Παναθηναϊκός Β' παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στον Γιούχτα τον οποίο υπέταξε 2-1. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 10η θέση με 14 βαθμούς ενώ ο Κρητικοί βρίσκονται στην 15η θέση με έναν βαθμό περισσότερο. ΟΙ φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα (38') με τον Μπιλάλ. Ο Σαρδέλης πέτυχε το... λυτρωτικό και νικητήριο γκολ στο 55ο λεπτό.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κοζάνη που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου χάρη στο... χρυσό γκολ του Θεοχάρη Ποζατζίδη στο 26ο λεπτό. Με τη νίκη της αυτή, ανέβηκε στην έκτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας Πόντου παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού ταμπλό με 8 βαθμούς.