Ο... εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής πάτησε Ελλάδα. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 14:47 με πτήση από το Βελιγράδι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να ντυθεί, όπως διακαώς επιθυμούσε, στα κιτρινόμαυρα.

Περνά από ιατρικά και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ Ο Λιούμπισιτς

Ο Λιούμπισιτς αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, το οποίο θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διάρκεια τεσσάρων χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, το κόστος μεταγραφής του 24χρονου μέσου ανέρχεται κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και μπόνους επίτευξης στόχων, καθώς και ποσοστό μεταπώλησης. Ο παίκτης θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 23.

aek-lioumpisits


Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ντιναμό ο Λιούμπισιτς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει χρειαστεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ, παρά το γεγονός ότι η κανονική του θέση είναι αυτή στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, ο ίδιος έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή του στην «Ένωση», αφού πίεσε την Ντιναμό να τον αφήσει να φύγει, εκφράζοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, εντύπωση και αίσθηση προκάλεσε το αρκετά στυλάτο γαλάζιο μπουφάν το οποίο φορούσε ο Λιούμπισιτς κατά την άφιξή του, το οποίο και τράβηξε τα βλέμματα όλων, όπως και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Λάουρα, που βρίσκεται στο πλευρό του.

laoura-liou