Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι "αιωνίων" της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Ζέλσον Μαρτίνς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Χωρίς τον Ζέλσον Μαρτίνς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος εξτρέμ στάθηκε άτυχος και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρτίνς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, δημιουργώντας έναν ακόμη "πονοκέφαλο" στον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την φυγή των Βρουσάι και Μπιέλ στο τέλος των μεταγραφών, αλλά και την παρουσία του Καμπράλ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχει περιορισμένες επιλογές στις θέσεις των εξτρέμ. Αξίζει να σημειωθεί, πως επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Σήμερα ανακοινώνεται η λίστα του Ολυμπιακού στην UEFA

Με αγωνία περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τη λίστα που θα καταθέσει η ομάδα στην UEFA για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Φερεντσβάρος. Ο Καρβαλιάλ πρέπει να επιλέξει ποιους παίκτες που πήρε η ομάδα θα ρίξει στη... μάχη κόντρα στους Ούγγρους.

Με τον τραυματισμό του Μαρτίνς να αλλάζει ίσως τα δεδομένα, ενδιαφέρον αποτελεί η τελική επιλογή του προπονητή των "ερυθρολεύκων". Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα για τρεις αλλαγές με τους Σολμπάκεν, Σκάρπα, Φρέιρε, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Πορόζο και Μπιελ να αποτελούν ήδη παρελθόν από τον Ολυμπιακό.