Ο Ούγκο Κάιπερς είναι εκ των πρωταγωνιστών με τη Γάνδη στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Ωστόσο, ετοιμάζεται να αποχωρήσει με μεταγραφή στους Chicago Fire. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό θα φτάσει τα 14 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Σε ό,τι αφορά τον Ούγκο Κάιπερς, θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 χρόνων με τις ετήσιες απολαβές του να λέγεται πως θα ξεπεράσουν τα 3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει βάλει 51 γκολ σε 90 παιχνίδια με τη Γάνδη. Κυριολεκτικά τα... σπάει στο Βέλγιο και είναι εκ των πρωταγωνιστών στη βελγική ομάδα. Για την οποία η συμφωνία για την πώληση του είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχει κάνει στην ιστορία της.

Ο Ούγκο Κάιπερς έχει κάνει κι ένα πέρασμα από την Ελλάδα. Αρχικά στον Εργοτέλη και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Hugo Cuypers 💥 34 goals (season 22-23)


Η μετακίνησή του στο Βέλγιο και τη Γάνδη ήταν και το σημείο-κλειδί για την καριέρα του. Καθώς εκεί εγκλιματίστηκε καλύτερα, με αποτέλεσμα να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για τη Γάνδη. Μάλιστα φέτος είχε 17 γκολ και έξι ασίστ.

Ο Κάιπερς ήταν προσωπική επιλογή του ομογενούς τεχνικού της ομάδας του Σικάγο, Φρανκ Κλόπα, ο οποίος είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ (1998-1994).

Να σημειωθεί πως ο Κλόπας ανακοίνωσε τους νέους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, ενόψει της νέας σεζόν στο MLS, και σε αυτούς δεν είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα του Σικάγο ύστερα από οκτώ μήνες συνεργασίας, ως βοηθός του πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.