Ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα των μεταγραφών - πέραν από τις προσθήκες που έκανε - επέλεξε να τελειώσει τη συμφωνία τους με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ήταν ο Τζάκσον Πορόζο, με τον 23χρονο στόπερ να συνεχίζει τη καριέρα του στη Κασίμπασα, όντας δανεικός από την Τρουά.

Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Ολυμπιακού ο Πορόζο

Ο Τζάκσον Πορόζο, παρά τις αρχικές καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να "στεριώσει" στον Πειραιά. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που έχει καταγωγή από τον Ισημερινό πραγματοποίησε μόλις 9 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, με προβλήματα τραυματισμών από κάποια στιγμή και μετά να τον ταλαιπωρούν.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως θα τον θυμούνται για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη, που ήταν από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη των "ερυθρόλευκων".

Στην Κασίμπασα ο Πορόζο, μετά το τέλος του από τον Ολυμπιακό

Παρόλο που ο Πορόζο ήρθε με πολλές αξιώσεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τελικά δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την απόφαση να "σπάσουν" τον δανεισμό που υπήρχε ανάμεσα σε εκείνους και την Τρουά, με τον παίκτη να μη βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο υψηλόσωμος στόπερ πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη καριέρα του στη Τουρκία με τη φανέλα της Κασίμπασα, με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του.