Έτοιμος για την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι είναι ο Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο προπονητή να ετοιμάζει τα πλάνα του με αρκετούς παίκτες να είναι αμφίβολοι ή εκτός αποστολής αντίστοιχα

Με στόχο μόνο τη νίκη υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στη Super League. Οι "πράσινοι" βρίσκονται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν "περιθώρια" γι' άλλες απώλειες βαθμών.

Ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα μετά την δύσκολη πρόκριση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο αλλά ξέρει πολύ καλά πως κι εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν μία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο. Ο Τούρκος προπονητής ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, έχοντας όμως αρκετές απουσίες

Το πλάνο του Τερίμ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Τερίμ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την κατάσταση των Βαγιαννίδη, Σπόραρ και Βέρμπιτς με την κατάσταση των τριών παικτών να κρίνει τελικά την αποστολή των "πρασίνων" για το ντέρμπι. Ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα αν και ο Λοντίγκιν του έδωσε την πρόκριση στο Κύπελλο.

Τη θέση του δεξιού μπακ αναμένεται να πάρει ο Κώτσιρας με τον Μλαντένοβιτς να είναι το "φαβορί" για τα αριστέρα. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος θεωρείται ο Βίτορ Ούγκο με τους Ακαϊντίν και Γεβντάι να διεκδικούν τη δεύτερη θέση στα στόπερ.

Μπροστά τους και στη φυσική του θέση θα παίξει ο Αράο, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να παίζουν λίγο πιο μπροστά. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας.

Στην επίθεση δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η θέση στα άκρα για τον Ντάνιελ Μαντσίνι που πήρε "ανάσες" μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Μπερνάρ να έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τον Αϊτόρ. Στη κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γερεμέγεφ λόγω των απουσιών που έχει το "τριφύλλι".

Ψάχνει τη πρώτη του νίκη σε ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φατίχ Τερίμ

Το "τριφύλλι" αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο επιθετικό του φέτος, τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει ακόμη ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του. Ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ στον πάγκο έχει ήδη αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δύο φορές στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από τη μία στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο αντιμετώπισε προβλήματα στη δημιουργία φάσεων, αλλά έφτασε μία ανάσα από τη νίκη με τον Ιωαννίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cybchcsyl7kx)

Από την άλλη όμως, στο "Γ. Καραϊσκάκης" επέλεξε και λόγω τραυματισμών να οδηγήσει τον αγώνα στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, κάτι όμως που του "βγήκε" στον απόλυτο βαθμό παίρνοντας μία πρόκριση - χρυσάφι για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyhc0j5nlgjd)