Εξαιρετικά σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των “ερυθρόλευκων” μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις αρχές του περασμένου Δεκέμβριου, παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όμως η πορεία του Ολυμπιακού σε αυτό το διάστημα ήταν αποκαρδιωτική. Σε 11 παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο των ερυθρόλευκων μέτρησε μόλις 5 νίκες, ενώ οι Πειραιώτες αποκλείστηκαν και στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό.

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League (10/02-17:30), και όλα δείχνουν ότι θα το πράξει με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής της Κ19 που απέκλεισε χθες την Ίντερ στο Φάληρο και προκρίθηκε στους «16» του Youth League.

Ουσιαστικά οι εξελίξεις με την απομάκρυνση του Πορτογάλου από την τεχνική ηγεσία είχαν δρομολογηθεί μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαϊδης", με τους Πειραιώτες να βρίσκονται εδώ και μέρες στην αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης, κάτι που αποδείχτηκε από την άφιξη στη χώρα μας του Πασκάλ Γιάνσεν. 

Παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Ολλανδός πρώην προπονητής της Άλκμααρ βρέθηκε ακόμη και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κ19 με την Ίντερ, συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για την έκβαση των συζητήσεων. Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει... καταιγίδα δημοσιευμάτων και φημολογίας για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει διασταυρωμένη πληροφορία για τον τεχνικό που θα "αγκυροβολήσει" στο λιμάνι του Πειραιά.