Ο Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο της ομάδας, φέρεται να είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο "εκλεκτός" για τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Ισπανικά ΜΜΕ: " Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού - Μεντιλίμπαρ"

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Μεντιλίμπαρ να βρίσκεται προ των πυλών σύμφωνα με τους Ισπανούς. Οι πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο αναφέρουν πως ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης - που κατέκτησε μαζί της το Europa League - είναι το απόλυτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Βάσκος προπονητής όχι μόνο έχει κάνει συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμφωνήσει κιόλας να αναλάβει την ομάδα. Χαρακτηριστικά, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ετοιμάζει τα πράγματα του για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Μεντιλίμπαρ στο παρελθόν πέραν από τον πάγκο της Σεβίλλης έχει καθίσει στον πάγκο και των Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και Μπιλμπάο.

Το "project Μεντιλίμπαρ" και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ένα από τα μεγαλύτερα "στοιχήματα" για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι ο τρόπος που θα αξιοποιήσουν τη "χρυσή" γενιά που έχουν στο προπονητήριο του Ρέντη. Η πρόκριση της ομάδας στους "16" του Champions League των νέων είναι κάτι τεράστιο και όλοι στους "ερυθρόλευκους" ξέρουν πως πρέπει να το εκμεταλλευτούν.

Ένας από τους λόγους λοιπόν που επιλέγουν το "project Μεντιλίμπαρ" είναι και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα "διαμάντια" που βρίσκονται μέσα εκεί που ο Βάσκος προπονητής ξέρει πολύ καλά πως να τα χρησιμοποιήσει και να τα κάνει ακόμη καλύτερα.