Τη δική του ιστορία συνεχίζει να γράφει στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον "δικέφαλο του βορρά" για νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να "πέσουν" οι υπογραφές την Παρασκευή (09/02) προκειμένου να επισημοποιηθεί το deal.

Νέο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στο "τιμόνι" της ομάδας τους η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και βρίσκεται μέσα και στους άλλους δυο της στόχους που είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη. Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά του, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το... πράσινο φως για νέο συμβόλαιο το οποίο θα είναι σε ισχύ έως το 2027.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γράφει με "χρυσά" γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΠΑΟΚ αφού θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου έχοντας οδηγήσει τους "ασπρόμαυρους" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2018/19 καθώς και σε δυο Κύπελλα (2017/18, 2018/19 όπου ήταν και χρονιά νταμπλ), με τον ίδιο να αποτελεί για την ίδια την ομάδα τον άνθρωπο που θα την... πάρει από το χέρι και α την οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες. Πλέον διανύει την δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την οποία ανέλαβε ξανά το καλοκαίρι του 2021 έχοντας αποχωρήσει το 2019 από την τεχνική ηγεσία.