Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο", αναφέρεται χαρακτηριστικά. Πλέον, υπάρχουν νέα δεδομένα για τον προπονητή της ομάδας, αλλά και εκείνον που θα καθίσει στον πάγκο της στα επόμενα παιχνίδια. 

Ολυμπιακός: Συλαϊδόπουλος με τον ΟΦΗ, ο νέος με τη Φερεντσβάρος


Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού που την οδήγησε στη φάση των "16" του Youth League ύστερα από την ηρωική πρόκρισή της με την Ίντερ, θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής των "ερυθρόλευκων" στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, στις 17:30 του Σαββάτου, για την 22η αγωνιστική της Super League. 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο νέος προπονητής της ομάδας, που αναμένεται να είναι ο Λουίς Μεντιλίμπαρ, πρόκειται να κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, στου Ρέντη και να καθίσει στον πάγκο της στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για τους "16" του Conference League, την Πέμπτη στις 19:45 με τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη.