Ο Ολυμπιακός πέραν του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του στο ματς με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League, θα έχει και τρία νέα πρόσωπα, τα οποία δήλωσε στην ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA. Ένα από αυτά είναι ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Νταβίντ Κάρμο στάθηκε στο ένθερμο κοινό που έχει ο Ολυμπιακός και ανυπομονεί για την αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος, όπου θα πάρει μια πρώτη γεύση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τα πρώτα στοιχεία που θέλει να περάσει.

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ήταν για το Europa Conference League: "Ναι έπαιξα στην Ευρώπη παλαιότερα αλλά τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Συγκεντρώνομαι στο τι μπορώ να κάνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα στο να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα".

Σχετικά με τον κόσμο που επιστρέφει στις εξέδρες και την υπόσχεση που θέλει να δώσει, είπε: "Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ένας πολύ δυνατός 'παίκτης' για εμάς ο κόσμος. Είμαστε ευτυχισμένοι που γυρίζουν. Τους περιμένουμε. Να δώσουμε τον πιο καλό μας εαυτό για να γυρίσουμε χαρούμενοι στο σπίτι μας".

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τα πρώτα στοιχεία που περνάει στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: "Είναι ένας τεχνικός που θέλει να νικά. Θέλει να παίζουμε ψηλά και να πιέζουμε. Κοιτάζουμε να παίζουμε έτσι και να ακολουθούμε τις οδηγίες του".

LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φερεντσβάρος!​