Ο Παναθηναϊκός αν και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στη Λαμία, πήρε το προβάδισμα με 2-1 εντέλει ισοφάριστηκε σε 2-2. από την ομάδα της Φθιώτιδας που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 39'. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δικά του δεδομένα κίνηση όπου και απασφάλισε αναφορικά με τη διαιτησία, υποστήριξε ότι υπάρχουν στο πρωτάθλημα θυγατρικές ομάδες ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με την κυβέρνηση σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αλαφούζου on camera μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να πάρει θέση μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, με τον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού" να προχωρά σε μια σειρά από δηλώσεις όπου εξαπέλυσε πυρά κατά... πάντων εστιάζοντας στο διαιτητικό κομμάτι ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκε τόσο η κυβέρνηση όσο και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

"Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται. Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7nx4i2zg5l)