Επεισοδιακό μεσημέρι στη Γερμανία με το Φράιμπουργκ - Άιντραχτ να έχει δύο διακοπές λόγω ρίψης αντικειμένων και... τηλεκατευθυνόμενων στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον διαμαρτυριών των οπαδών στα γήπεδα των Bundesliga και Bundesliga 2. Μέχρι και ο προπονητής των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε στους... ένθερμους φίλους της ομάδας του αλλά μάταια.

Παρά τις διακοπές και τον χαμηλό ρυθμό, ο αγώνας είχε συναρπαστική διακύμανση με την Άιντραχτ να προηγείται τρεις φορές αλλά τη Φράιμπουργκ να απαντά σε όλες τις περιπτώσεις. Το γκολ του Μαρμούς (27') ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα από τον Ντόαν (30'), το πρώτο γκολ του Κνάουφ (35') ισοφαρίστηκε από τον Γκρίφο (45+5') με πέναλτι ενώ το δεύτερο γκολ του Κνάουφ (72') ισοφαρίστηκε από τον Γκρέγκοριτς (89'), ο οποίος μάλιστα είχε χτυσή ευκαιρία για την ανατροπή.

Εν τέλει το 3-3 δεν αλλάζει κάτι στη μάχη των δύο ομάδων οι οποίες παλεύουν για την έξοδό τους στο Europa και το Conference League της νέας σεζόν αφού η πρώτη πεντάδα έχει ξεφύγει αρκετά. Για την ώρα αμφότερες κοιτάζουν τους ευρωπαϊκούς επαναληπτικούς τους απέναντι σε Λανς και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αντίστοιχα.

Serie A: Μπλόκαρε τη Φιορεντίνα η Έμπολι και η τετράδα... χάνεται για τους "Βιόλα"

Στην Ιταλία, μπορεί η Αταλάντα το Σάββατο και η Μπολόνια νωρίς την Κυριακή να έκαναν τη δουλειά που χρειάζονταν και να πήραν τις νίκες που τις κρατούν χέρι-χέρι στην τέταρτη θέση της Serie A (μπορεί και η πέμπτη να δώσει ομάδα στο Champions League της νέας σεζόν), όμως κάτι τέτοιο δεν έκανε η Φιορεντίνα κόντρα στην Έμπολι. Οι "Βιόλα" μπορεί να προηγήθηκαν με τον Μπελτράν (30') όμως ισοφαρίστηκαν με πέναλτι του Νιάνγκ (56') και πέταξαν βαθμούς στο "ντέρμπι της Τοσκάνης" με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8cjnzb13ah)

Στο άλλο αποτέλεσμα της απογευματινής ζώνης η Ουντινέζε ήρθε ισόπαλη με την Κάλιαρι με αμφότερες τις ομάδες να μην είναι ικανοποιημένες με αυτήν την ισοπαλία ενόψει της μάχης που δίνουν για παραμονή στο Καμπιονάτο. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ζεμούρα (14') ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Γκαετάνο (44').

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8cdktzlllt)

Premier League: Το πιο βρώμικο τάκλιν της χρονιάς στο Σέφιλντ - Μπράιτον από τον Χόλγκεϊτ

Στην Premier League η Μπράιτον δε δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 13' λόγω αποβολής του Χόλγκεϊτ μετά από τάκλιν για... φυλακή. Το ότι χρειάστηκε και έλεγχος VAR για αυτή τη φάση...

Τα τέρματα των Μπουονανότε (20') και Γουέλμπεκ (24') καθάρισαν σε ένα τετράλεπτο τις "Λεπίδες" οι οποίες δεν κατάφεραν σε κανέναν βαθμό να απειλήσουν την ομάδα του Ντε Τσέρμπι. Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα έμενε στο 2-0 οφειλόταν εν πολλοίς στον Φοντέριγχαμ και τις αποκρούσεις του. Όμως στο 75' ο Ρόμπινσον έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του η οποία έχασε την... όποια ψυχολογία είχε μέχρι τότε καθώς στη συνέχεια δέχθηκε άλλα δύο τέρματα από τον Αντινγκρά (77', 85').

Η Μπράιτον συνεχίζει την πορεία της προς άλλη μια ευρωπαϊκή έξοδο υπό τις οδηγίες του Ντε Τσέρμπι ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί καθώς μαζί με την Μπέρνλι είναι τα ακλόνητα φαβορί για τον υποβιβασμό στην Championship.