Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι φτωχό, με τις αναμετρήσεις στη Super League να τραβούν τα βλέμματα. O ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο και τον Αστέρα Τρίπολης από την πλευρά του να περιμένει στην Αρκαδία τον Παναιτωλικό.

Με Δέλλα για την επιστροφή στις νίκες ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο "Γεντί Κουλέ" για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και έψαχναν ένα "ηλεκτροσόκ" για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο Τραϊανός Δέλλας, που θα προσπαθήσει να κρατήσει τους γηπεδούχους στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τον ΟΦΗ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει δείξει φέτος πως έχει απαντήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά θα βρει απέναντί της μία ομάδα που θα "μασάει σίδερα".

Με διαφορετικά κίνητρα αναμετρώνται Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός 

Πιο άνετος βαθμολογικά είναι ο Αστέρας Τρίπολης αντίστοιχα που υποδέχεται στο "Θ. Κολοκοτρώνης" τον Παναιτωλικό, που ζει κι αναπνέει για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Αρκάδες προέρχονται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Λαμία και ΑΕΚ και θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Αγρινιώτες αντίστοιχα παρά το αριθμητικό μειονέκτημά τους πήραν μεγάλη εντός έδρας νίκη στη Super League κόντρα στον Ατρόμητο και πήρε βαθιά "ανάσα" στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη όμως έχει δύο... καρπούζια κάτω από τη μία μασχάλη, μιας και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ηττήθηκε με 0-1 από τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

09:00 NOVASPORTS 6 WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships - Φάση των "64" WTA
17:00 ΕΡΤ 3 Κηφισιά - ΠΑΟΚ Volley League
17:30 COSMOTE SPORT 1 ΟΦΗ - Πανσερραϊκός Stoiximan Super League
18:00 NOVASPORTS PRIME Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός Stoiximan Super League
21:00 EUROSPORT 1 Players Championship - 1ος Γύρος
21:30 NOVASPORTS START Τενερίφη - Ελντένσε La Liga 2
22:00 NOVASPORTS PRIME Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας Premier League
22:00 NOVASPORTS 1 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χιρόνα La Liga
22:15 COSMOTE SPORT 3 Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Liga Portugal Betclic
00:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rio De Janeiro, Κυρίως Ταμπλό
02:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rio De Janeiro, Κυρίως Ταμπλό