Στον Ολυμπιακό περνούν καλά και αυτό φαίνεται και προς τα έξω. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε μια έκρηξη... χαλάρωσης μετά την κόρνα της λήξης αφού η όλη πίεση την οποία βίωναν, τους... γύρισε πίσω με τον καλύτερο τρόπο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι υποδειγματικό κάτι που αποδεικνύεται και στο τελευταίο βίντεο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βάζει... μεγάλο ποσό στην άκρη λόγω τεχνικής ποινής που δέχθηκε στον ημιτελικό με τον Προμηθέα.

Ο Κώστας Παπανικολάου τον... μαρτύρησε στον Χρήστο Μπαφέ και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε επιλογή από το να αναλάβει τα... χρέη του. Ο εσωτερικός κανονισμός των ερυθρόλευκων προϋποθέτει πως σε κάθε τεχνική ποινή θα μπαίνει "στην άκρη" ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο στο τέλος της χρονιάς θα διατεθεί για ένα γεύμα όλης της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αφότου ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε τις ευθύνες του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του είπε να πληρώσει και τα... δικά του με τον προπονητή του να το δέχεται... αδιαμαρτύρητα και τον "Λάρι" να την βγάζει καθαρή!

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός: