Η Μπάγερν Μονάχου διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους στα 124 χρόνια της ιστορίας της, με τα τελευταία αποτελέσματα να μαρτυρούν την κατάσταση. Οι Βαυαροί λοιπόν αποφάσισαν να προβούν σε μία αλλόκοτη κίνηση, μιας και έδωσαν τέλος στη συνεργασία τους με τον Τόμας Τούχελ στο τέλος της χρονιάς και όχι τη δεδομένη στιγμή.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τούχελ

Η ήττα από την Μπόχουμ φέρεται να είναι η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι στις σχέσεις ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τον Τόμας Τούχελ με τη γερμανική ομάδα να δίνει τέλος στη συνεργασία τους. Το έκανε βέβαια με μία διαφορά, διότι ο Γερμανός προπονητής θα παραμείνει στους Βαυαρούς μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν και τον Τόμας Τούχελ σε φιλικό επίπεδο, όπου και αποφασίστηκε να σταματήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Τούχελ: "Συμφωνήσαμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας με τη Μπάγερν"

Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα μετά τη συνάντηση προέβη και σε δηλώσεις αναφορικά με το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου λέγοντας:

"Συμφωνήσαμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας μετά το τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, εγώ και η προπονητική ομάδα μου θα συνεχίσουμε φυσικά να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία". 

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Bundesliga στο -8 από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας.

Στο Champions League βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης μετά την ήττα από τη Λάτσιο και στην αρχή της χρονιάς έχασε το Σούπερ Καπ από τη Λειψία με την... κατάρα του Χάρι Κέιν να συνεχίζει να υφίσταται.