Ευχάριστα νέα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση για μείωση της ποινής των Μπακασέτα και Τάισον για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο παίκτες είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, με την πρώτη να την εκτίουν κανονικά στα παιχνίδια της Super League της περασμένης βδομάδας. 

Παίζουν κανονικά Μπακασέτας και Τάισον στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμαθαν πως θα έχουν στη διάθεση τους τελικά τους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον αντίστοιχα. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτές τις εφέσεις των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η ποινή τους να μειωθεί από τις δύο αγωνιστικές στη μία.



Οι δύο παίκτες έχουν ήδη εκτίσει την ποινή τους στα παιχνίδια της Super League του περασμένου Σαββατοκύριακου (17-18/02) και θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα των προπονητών τους. Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την εξέλιξη και κατέστρωναν τα σχέδια τους για το μεγάλο ντέρμπι.

Θυμίζουμε πως οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αποβληθεί στο πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά από μία αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz51pc11sys9)