Έπειτα από ένα επικό φινάλε που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος "βάφτηκε"...πράσινη, με τον Παναθηναϊκό να "λυγίζει" τον ΠΑΟΚ στη... ρώσικη ρουλέτα, με "ήρωα" τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι και να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Ο Δημήτρης Λημνιός... έστειλε με δικό του γκολ στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας τον αγώνα στα πέναλτι. Πέρα από τους φιλάθλους των "πράσινων", η πρόκριση αυτή πανηγυρίστηκε και αρκετά έντονα στην Τουρκία από Τούρκο σπίκερ που περιέγραψε το ματς.

"Τρελάθηκε" Τούρκος σπίκερ με την πρόκριση του Παναθηναϊκού - Στο επίκεντρό του Ντραγκόφσκι και Λημνιός


Ένας Τούρκος σπίκερ ο οποίος ανέλαβε να περιγράψει το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ μετέδωσε τον αγώνα με μεγάλη ένταση και σφυγμό, ενώ, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο ίδιος φέρεται πως ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού λόγω και της παρουσίας του συμπατριώτη του, Φατίχ Τερίμ, στην ομάδα. Το... αποκορύφωμα ήταν στη διαδικασία των πέναλτι, όταν "τρελάθηκε" με την ηρωική εμφάνιση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος χάρη στις τρεις σωτήριες του αποκρούσεις χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Στο επίκεντρό του μάλιστα βρέθηκε και ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση χάρη σε προσωπικό του γκολ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.


Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τα Μέσα της Τουρκίας ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα όσα διαδραματίζονται στο "πράσινο" στρατόπεδο. Μάλιστα, κανάλι ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης για τα παιχνίδια του "τριφυλλιού" και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η μετάδοση του δεύτερου ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1ij1jr4zt)

Τονίζεται ότι μετά το άστοχο πέναλτι του Σαμάτα που σήμαινε και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος για τον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος σπίκερ προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, δείχνοντας προφανώς τον ενθουσιασμό του που ο Φατίχ Τερίμ θα διεκδικήσει το τρόπαιο του θεσμού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1xbkywwap)