Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη, θα παραμείνει... κάτοικος Δανίας έως το 2025, με τη Βέιλε να δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στο πρόσωπο του 23χρονου εξτρέμ και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο στο οποίο περιλαμβάνεται οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο.

Βέιλε και Δημήτρης Εμμανουηλίδης συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025

Ήταν Ιανουάριος του 2023 όταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έναν χρόνο. Όχι απλά επέστρεψε πιο... δυνατός αλλά στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βέιλε αναδείχθηκε MVP. Λίγες μέρες αργότερα, οι Δανοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα εξτρέμ, κάτι που είχε συμφωνηθει λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του.


αθλητικός διευθυντής της Βέιλε, Μάριους Αντριάν Νικολάε, αναφέρθηκε στην ανανέωση αλλά και γιατί ανακοινώθηκε τώρα, υπογραμμίζοντας πως:

"Όταν ο Δημήτρης τραυματίστηκε στην Τουρκία η Βέιλε τον έστειλε σε μια από τις κορυφαίες κλινικές του κόσμου στη Μπολόνια. Εκεί χειρουργήθηκε και μετεκπαιδεύτηκε σε πρώτη φάση. Αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα και δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στο χορτάρι. Ήταν σημαντικό για την Βέιλε να τονίσει στον Δημήτρη ότι τον είδαμε ως σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος του κλαμπ.

Ως εκ τούτου, επεκτείναμε τη συμφωνία λίγο μετά τον τραυματισμό, ώστε ο Δημήτρης να εστιάσει μόνο στην αποκατάστασή του και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, και ο στόχος ήταν αρχικά ένα παιχνίδι στη Superliga. Τότε θέλαμε να μιλήσουμε για την επέκταση προς τον έξω κόσμο.

Η όλη διαδικασία αποκατάστασης μας έδειξε έναν Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έχει δουλέψει, προπονηθεί και συγκεντρωθεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε πρωτόγνωρο βαθμό. Ως εκ τούτου, έχει επίσης επιστρέψει πιο γρήγορα, αλλά, το πιο σημαντικό, επίσης πιο δυνατός. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης επέστρεψε τώρα και που έχουμε νέο συμβόλαιο έως το 2025 με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο ακόμα".

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παρουσιάστηκε αρκετά ενθουσιασμένος μετά την ανανέωση του με τη Βέιλε ενώ στάθηκε στην εμπιστοσύνη και στην πίστη που είχε η ομάδα στο πρόσωπο του, με τον ίδιο να δηλώνει πως:

"Τη Δευτέρα χάρηκα με τρόπο που δύσκολα μπορείς να φανταστείς. Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, επανάληψη μετά από επανάληψη κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής μου, πήγα στο γήπεδο ως μέρος της αρχικής ενδεκάδας για έναν αγώνα της Superliga. Ήταν η ανταμοιβή μου για τη σκληρή δουλειά.


Η Βέιλε μου έδειξε ότι ο σύλλογος πίστευε ότι μπορούσα να επιστρέψω πιο δυνατός και το γεγονός ότι δεν έπρεπε να πιέζομαι ή να επιβάλλω κάτι, αυτό ήταν μια μεγάλη διαβεβαίωση από την αρχή της διαδικασίας,.

Επιστρέφω με δύναμη στο σώμα μου και ψυχική εστίαση που θα ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Ταυτόχρονα, έχω την επιθυμία να παίξω και τη χαρά να παίξω, κάτι που ελπίζω ότι θα ανταμείψει τόσο τον σύλλογο όσο και τους φιλάθλους όλη την ανοιξιάτικη σεζόν. Σίγουρα ένιωσα υποστήριξη και αναγνώριση όταν βρέθηκα στην ενδεκάδα. Ανυπομονώ για τους ανοιξιάτικους αγώνες και να γίνω καθοριστικός παράγοντας στον αγώνα μας για επιβίωση στην Superligaen".