Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τον Μοχάμεντ Αλ Χακίμ να σφυρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στη Λεωφόρο. Ο Μαλούτας θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ, με τον Παπαχρόνη να βρίσκεται στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός.

Ο Αλ Χακίμ σφυρίζει το ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Ο διαιτητής των ντέρμπι στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο Σουηδός, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ που επιλέγεται για τέταρτη φορά φέτος σε μεγάλο παιχνίδι της Super League. Από την αρχή της χρονιάς, έχει σφυρίξει το Ολυμπιακός - Άρης 4-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", το ΑΕΚ - Άρης 1-0 και το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-2, αμφότερα στην "OPAP Arena".

Ο Σουηδός διαιτητής με ιρακινές ρίζες, θα έχει ως βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Φρέντρικ Κλίβερ και Μεχμέτ Κουλούμ. Στη θέση του τέταρτου θα βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος ενώ στο VAR θα είναι ο Πολ Βαν Μπέκελ από την Ολλανδία. 

Οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής της Super League

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Super League θα είναι Έλληνες διαιτητές με τον Δημήτρη Μαλούτα να βρίσκεται στο ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα με τον Χρήστο Βεργέτη να βρίσκεται στη θέση του VAR. Το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ θα διαιτητεύσει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με VAR τον Άγγελο Ευαγγέλου.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό διαιτητής θα είναι ο Φώτης Παπαχρόνης, με τον Ανδρέα Γκάμαρη να λαμβάνει το ρόλο του VAR. 

Αναφορικά με τον αγώνα της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και την Κηφισιά, ρέφερι θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος με VAR τον Πέτρο Τσαγκαράκη, ενώ στο Περιστέρι και στο παιχνίδι Ατρόμητος - Λαμία, διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης - Ραφαήλ Τσιάρας με VAR τον Σπύρο Ζαμπάλα. Τέλος, στο Βόλος-ΟΦΗ σφυρίζει ο Κωνσταντίνος Ανδριανός με τον Στάθη Γκορτσίλα στο VAR.