Ο Βόλος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο της ομάδας. Οι Κρητικοί από τη πλευρά τους είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και έψαχναν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων και το γρήγορο προβάδισμα με το πολύ ωραίο σουτ του Λάρσον, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας τελικά με 3-1, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια της Super League

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ - Ισορρόπησε ο Βόλος στη συνέχεια

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του "Κολοσσού" που βρήκε το γκολ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση χάρις σε πολύ ωραίο σουτ του Λάρσον στο 14ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgr5gv6bph5)
Η συνέχεια δεν ήταν όμως η ίδια, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται απειλητικοί μπροστά από την εστία του Μπάουμαν. Αρχικά μ' ένα πολύ δυνατό φάουλ του Ασεχνούν που ο Ελβετός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη στο 35ο λεπτό, όταν ο Κουμπς μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε τη σέντρα με τον Βούρο να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Έλληνα αμυντικό να διαμορφώνει το 1-1 με αυτογκόλ, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgr5gvka5ft)

Ο Μπερτόλιο άλλαξε τον Βόλο που έφτασε στη μέγαλη ανατροπή

Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκαν, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να απειλείται ναι μεν σε μία, δύο περιπτώσεις αλλά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπεροχή των γηπεδούχων μάλιστα, έπιασε τόπο στο 61ο λεπτό όταν ο Σιέλης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ασεχνούν και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgsa3njqku9)
Οι Βολιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να πιέζουν για τρίτο γκολ, κάτι που βρήκαν τελικά με τον Μπερτόλιο στο 70ο λεπτό, με τον Αργεντίνο να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο και να αλλάζει την εικόνα των γηπεδούχων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgshvbarnv5)

Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας του με συνεχόμενες κινήσεις από τον πάγκο αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο Βόλος να πάρει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια της Super League και οι Κρητικοί να μπλέξουν ξανά στην υπόθεση παραμονής


Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Κουμπς (65' Λούνα), Κόμπα, Τρουιγιέ (46' Μπερτόλιο), Ασεχνούν (82' Μωραϊτης), Γκαρσία


ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βόύρος, Λουκάο, Αμπάντα, Γκλάζερ (67' Γκαγιέχος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεζ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Λέγια)