Το νεόκτιστο γηπεδάκι της Μπάτσκα Τόπολα θα επισκεφτούν για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά το ταξίδι τους στη Σερβία για το παιχνίδι των ομίλων του Europa League, οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν στο Βελιγράδι έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της διαδρομής τους στο Europa Conference League.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβιβ (αντιπάλου του Ολυμπιακού στους “16” της διοργάνωσης στις 7 και στις 14 Μαρτίου) η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο που είχε επισκεφτεί ο Ολυμπιακός στις 5 Οκτωβρίου, σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες είχαν χάσει βέβαιη νίκη μέσα από τα χέρια τους στο φινάλε της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cw0qqka54b9l)

Με κόσμο στις εξέδρες η ρεβάνς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Στην ανακοίνωση της ισραηλινής ομάδας, μάλιστα, αναφέρεται ότι το παιχνίδι της 14ης Μαρτίου που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League, θα διεξαχθεί με φιλάθλους, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και στα δύο σημαντικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρει τα εξής:

“Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα των “16” του Conference Leaguer με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στης Σερβία στις 14 Μαρτίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση της τοπικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του αγώνα με φιλάθλους και τη βοήθεια του Προέδρου της IFA, Σίνο Ζουάρτεζ, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες με την Σερβική Ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων και τα πακέτα για τον αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα”.