Η ΑΕΚ μπήκε στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League, για την υπεράσπιση του τίτλου της, χωρίς να έχει ενεργό τον Σέρχιο Αραούχο. Μοιραία έχουν αρχίσει και τα ερωτήματα για το τι συμβαίνει πέραν των τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει φέτος.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι μια εμβληματική μορφή για τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί έχει δείξει πόσο την αγαπάει, ειδικά όταν έφυγε οριστικά από την Λας Πάλμας για να φορέσει ξανά την φανέλα της. Ωστόσο όλα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος. Και ίσως αυτό να είναι μπροστά για την ΑΕΚ και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο 32χρονος άσος έχει «εξαφανιστεί» από τα παιχνίδια της Ένωσης. Κι ενώ αποτελούσε εκ των βασικών παικτών της. Οι τραυματισμοί που έχει αντιμετωπίσει δεν είναι η εξήγηση.

Το συμβόλαιο που ζητά ο Αραούχο από την ΑΕΚ

Γιατί το θέμα έχει να κάνει με τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην τελευταία κουβέντα που έγιναν πρόσφατα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Η πλευρά του 32χρονου επιθετικού θέλει συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές πάνω από 1.200.000 ευρώ. Κάτι που στην Ένωση ούτε να ακούσουν δεν θέλουν. Το αν θα τα βρουν οι δύο πλευρές στην πορεία κανείς δεν το ξέρει. Πάντως ο Αραούχο θέλει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο και αν αυτό το βρει εκτός ΑΕΚ, τότε θα το επιλέξει!

Το πρόβλημα, βέβαια, επηρεάζει και τα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να θέλει διαθέσιμα όλα τα "όπλα" του στη "μάχη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, αλλά τον Αραούχο να παραμένει ουσιαστικά από το ξεκίνημα της σεζόν σκιά του καλού του εαυτού.