Ο Ζουάν Πλάθα αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες βλέψεις την συνεργασία του με την ΑΕΚ και αμφότερες οι πλευρές είχαν στόχους και όνειρα για τίτλους και επιτυχίες κατέληξαν σε πρόωρο "διαζύγιο" και τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρεί μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και να μπαίνουν τίλοι... τέλους σε ένα πολλά υποσχόμενο project. Ο πρώτην προπονητής της "Ένωσης" προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αφού ανέφερε ότι τόσο οι παίκτες όσο και το προσωπικό των "κιτρινόμαυρων" ήταν απλήρωτοι για μήνες.

Αποκαλύψεις... σοκ από τον Πλάθα που δήλωσε ότι παίκτες και προσωπικό στην ΑΕΚ ήταν για μήνες απλήρωτοι

O Ζουάν Πλάθα μίλησε για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ΑΕΚ για τη θητεία του στην "Ένωση", με τον Ισπανό τεχνικό να αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στο στούντιο του BDN για τα όζα έζησε στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν πολλά οικονομικά θέματα, με παίκτες και μέλη του προσωπικού να μην πληρώνονται για μήνες ενώ σχολίασε ότι οι Έλληνες παίκτες έκαναν περισσότερο χρόνο να πληρωθούν σε σχέση με τους ξένους.


"Μου προκαλεί έκπληξη ότι το 2024 γινόντουσαν τέτοια πράγματα, που γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια. Για εμένα και τους Αμερικανούς της ομάδας υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών στην καταβολή των μισθών. Στους Έλληνες ήταν 4 μήνες, ενώ 7 μήνες καθυστέρηση υπήρχε για το προσωπικό. Οι απαιτήσεις όμως ήταν ίδιες. Για εμένα ήταν δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία στην ομάδα επειδή υπήρχε ανισότητα και δεν πληρώνονταν όλοι την ίδια ημερομηνία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πλάθα.