Το NBA συνεχίζει να... συναρπάζει με τις εκπληκτικές αναμετρήσεις του και τις ομάδες να εντυπωσιάζουν με τα επιτεύγματα τους στο παρκέ. Οι Σανς αν και έφτασαν κοντά σε ανατροπή, γνώρισαν την ήττα από τους Θάντερ που είχαν πρωταγωνιστή τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Με σόου Βικτόρ Γουεμπανιαμά νίκησαν οι Σπερς, νίκες για, Νικς, Κλίπερς, Ράπτορς και Μάτζικ.

"Χάλασε" τα σχέδια των Σανς ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στο ΝΒΑ

Σ' ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος, οι Φοίνιξ Σανς αν και και έφτασαν κοντά σε σπουδαία ανατροπή δεν κατάφεραν να "λυγίσουν" τους Θάντερ οι οποίοι τους νίκησαν στο Φοίνιξ με 118-110 χάρη στον φοβερό... μονόλογο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Ο Νούρκιτς σημείωσε επίδοση 14ετίας στα ριμπάουντ (31).

Phoenix Suns UNREAL 23-2 Comeback Run UNCUT | March 3, 2024


Η ομάδα της Οκλαχόμα είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ωστόσο είδε τους Σανς να παιρνούν στην... αντεπίθεση και το το υπέρ της 84-60 να γίνεται 89-85. Οι Σανς βέβαια δεν είχαν υπολογίσει στον
 Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ο οποίος το πήρε... προσωπικά, "μίλησε" εκεί που έπρεπε και οδήγησε σε νίκη την ομάδα του πετυχαίνοντας 35 πόντους ενώ "άγγιξε" το τριπλ-νταμπλ με 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Για τους Σανς ξεχώρισε ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 31 πόντους καθώς και ο Γιουσούφ Νούρκις με 14 πόντους και 31 ριμπάουντ.

Mε double-double του Γουεμπανιαμά οι Σπερς επικράτησαν των Πέισερς

Οι Ιντιάνα Πέισερς δεν είχαν... απάντηση στον φοβερό Βικτόρ Γουεμπανιαμά ο οποίος με φοβερή εμφάνιση και double-double οδήγησε σε νίκη τους Σαν Αντόνιο Σπερς οι οποίοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 117-105. Κανείς δεν μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του No1 του NBA Draft 2023 που ήταν καταιγιστικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους (3/4 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ αλλά και ισάριθμες τάπες.

Victor Wembanyama Puts On A Show In San Antonio - 31-PT DOUBLE-DOUBLE 🔥 | March 3, 2024


Για τους Σπερς ξεχώρισε επίσης ο Μπράναμ με 18 πόντους ενώ έφτασε κοντά σε double-double ο Ντέβιν Βάσελ (17 πόντους, 9 ριμπάουντ). Στον αντίποδα, για τους Πέισερς, κορυφαίος ήταν ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ με 26 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σιάκαμ με 21 (8 ριμπάουντ). Καλή εμφάνιση και από τον Μάιλς Τέρνερ που έκανε double-double με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Νίκες για Νικς, Κλίπερς, Ράπτορς και Μάτζικ

Οι ανώτεροι Νικς έφυγαν με τη νίκη από την έδρα των Καβαλίερς επικρατώντας άνετα με 107-98 και έχοντας ως κορυφαίους τους Τζος Χαρτ (τριπλ-νταμπλ με 13 πόντους, 19 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και ΝτιΒιντσέντο (28π.). Με χαμηλό σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Μινεσότα, με τους Κλίπερς να "λυγίζουν" δύσκολα με 89-88 τους Τίμπεργουλβς, σ' ένα πραγματικό θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλετο. Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίους για τους νικητές με ενώ από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Άντονι Έντουαρντς με 27 πόντους καθώς και ο Γκομπέρ που σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | March 3, 2024 | FreeDawkins


Οι Τορόντο Ράπτορς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 111-106 κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, σ' ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι με... υπογραφή των Αρ Τζέι Μπάρετ (23π.) και Ιμάνουελ Κουίκλι (22π.) επικράτησαν των φιλοξενούμενων που είχαν σε καλή μέρα τον Μπράντον Μίλερ των 26 πόντων και των 10 ριμπάουντ και τον Γκραντ Γουίλιαμς των 18 πόντων και 13 ριμπάουντ. Οι Μάτζικ δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίνστονς τους οποίους "καθάρισαν" με 113-91 χάρη στην εξαιρετική απόδοση των Πάολο Μπανκέρο και Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ. Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο Εβάν Φουρνέ που σημείωσε 17 πόντους.

Toronto Raptors vs Charlotte Hornets Full Game Highlights | Mar 3 | 2024 NBA Season