Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Τζένοα για την 27η αγωνιστική στην Serie Α και οδεύει προς την μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με την Γιουβέντους να απώλεσε εκ νέου βαθμούς, ήταν μια ευκαιρία για την Ίντερ να κάνει ακόμα πιο εύκολη την ζωή της. Έτσι ξεπέρασε και το εμπόδιο της Τζένοα για να σημειώσει την 9η σερι νίκη της στο καμπιονάτο, φτάνοντας συνολικά τα 21 παιχνίδια αήττητη.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι απέχει 15 βαθμούς από την δεύτερη Γιουβέντους και μένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της και πρώτου μετά το 2021.

Οι "νερατζούρι" άνοιξαν το σκορ με τον Ασλάνι στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl9h0saymn5)
Ο Αλέξις Σάντσες με χτύπημα πέναλτι στο 38' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο δύο. Ήταν το 37ο γκολ του στην Ιταλία, φτάνοντας στην δεύτερη θέση τον Αρτούρο Βιδάλ αναφορικά με τους Χιλιανούς που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο καμπιονάτο. Στην πρώτη θέση είναι ο Μαουρίσιο Πινίγια με 47 γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl9k05c7iyx)
Η Τζένοα, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και μείωσε το σκορ στο 54' με τον Μεξικανό, Γιόχαν Βάσκες. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε και η Ίντερ πήρε τη νίκη.