Το Champions League επιστρέφει με τους αγώνες - ρεβάνς για την φάση των "16" με την Λάτσιο να δίνει απόψε την δεύτερη μάχη κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο.

Φυσικά μαζί με την Λάτσιο βρίσκονται στο Μόναχο και πολλοί οπαδοί της καθώς στο πρώτο ματς νίκησε 1-0 την Μπάγερν κι έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Ωστόσο έγινε θεμα μια ομάδα οπαδών της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι προφανώς είναι νοσταλγοί του φασισμού.


Πιο συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί της Λάτσιο βρέθηκαν την Δευτέρα το βράδυ σε μπυραρία στο Μόναχο, η οποία έχει ιδιαίτερο παρελθόν. Πρόκειται για την μπυραρία "Hofbräuhaus" που ήταν η αγαπημένη του Αδόλφου Χίτλερ.


Σε αυτή φώναζαν... "Ντούτσε, Ντούτσε" που έχει κάνει με τον Μπενίτο Μουσολίνι. Ο Ιταλός δικτάκτορας ο οποίος αποτέλεσε και σύμμαχο του Χίτλερ. Μάλιστα οι οπαδοί της Λάτσιο, νοσταλγοί του φασισμού έκαναν και ρωμαϊκούς χαιρετισμούς.

Κυκλοφόρησαν και σχετικά βίντεο με το θέμα να γίνεται viral και να σήκωσε μεγάλη κουβέντα λίγο πριν το ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Λάτσιο για το Champions League.