Παναθηναϊκός και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, ενώ το μείζον θέμα -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- είναι η έδρα που θα μπορέσει να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η "κίτρινη" ΠΑΕ από την πλευρά της θα προτείνει είτε την Τούμπα είτε την AEL FC Arena.

Ο Άρης θα προτείνει την Τούμπα ή την AEL FC Arena για έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Άρης πήρε την πρόκριση ύστερα από 14 χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί που θα βρει στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό. Οι "κίτρινοι" θα προτείνουν στην ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί ο τελικός είτε στο γήπεδο του "αιώνιου" αντιπάλου του ΠΑΟΚ, την Τούμπα, είτε στο "AEL FC Arena" στη Λάρισα, ενώ είναι αντίθετοι για τη διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ, με δεδομένο ότι ήταν έδρα του "τριφυλλιού" σε κάποια από τα ευρωπαϊκά του ματς.

Τονίζεται ότι το ΟΑΚΑ θα μπορεί να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, καθώς από τον Απρίλιο το στέγαστρο αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό και έτσι θα μπορούν να διεξαχθούν κανονικά αγώνες. Μάλιστα, στη συζήτηση έχει μπει κα το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.