Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη απέναντι στη Θέλτα του Τάσου Δουβίκα (πέρασε ως αλλαγή στο 83') και διεύρυνε το προβάδισμά της στην κορυφή της La Liga στο +7 από τη δεύτερη Τζιρόνα. Η ομάδα του Αντσελότι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρήκε μόλις ένα γκολ με τον Βινίσιους στο 21', όπου κι αυτό προήλθε από κόρνερ. Από τη στιγμή που έκανε όμως το 2-0 οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και δέχθηκαν άλλα δύο τέρματα με τον Αρντά Γκιουλέρ να πετυχαίνει το "παρθενικό" του γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Λούκα Μόντριτς έγινε ο τέταρτος ξένος της "Βασίλισσας" με τις περισσότερες συμμετοχές φτάνοντας αισίως τις 350!

Στα τελευταία λεπτά η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε τον "κέρβερο" Γκουάιτα

Ο Γκουάιτα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου κρατώντας το σκορ στο τιμητικό για την ομάδα του 1-0 βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο με 70% κατοχή μπάλας και 12 τελικές εκ των οποίων οι 8 στην εστία. Καταλαβαίνει κανείς την δουλειά που έκανε ο Ισπανός πορτιέρο. 

Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα κράτησε μεν παραπάνω την μπάλα αλλά ουδεμία φορά κατάφερε να απειλήσει τον Λούνιν. Η Ρεάλ από την άλλη πλησίαζε όλο και περισσότερο στο γκολ αλλά είτε ο Γκουάιτα είτε οι αμυντικοί έκοβαν την τελευταία στιγμή.

Αυτό όμως δε συνέβη στο 79' με τον Ρούντιγκερ να σηκώνεται πάνω από όλους και να νικά με... περιπέτεια τον Γκουάιτα όπου χρεώθηκε με αυτογκόλ. Μία άστοχη έξοδος του Ισπανού οδήγησε σε άλλο ένα αυτογκόλ (αυτή τη φορά του Ντομίνγκεζ στο 88') με το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται από τον Αρντά Γκιουλέρ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε φοβερή κάθετη του Θεμπάγιος και σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ρεάλ, όντας μόλις τέσσερα λεπτά στο γήπεδο.