Μεγάλο είναι το πλήγμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με τον Τζόρνταν Μόργκαν, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, ο Αμερικανός σέντερ υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στον αριστερό αγκώνα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα, το οποίο δεν διευκρινίζεται ακριβώς. Ο ψηλός της "Ένωσης" αποκόμισε τον συγκεκριμένο τραυματισμό από το ματς της Basket League με τον Προμηθέα Πατρών, στο οποίο ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 91-87 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Νοκ άουτ ο Τζόρνταν Μόργκαν στην ΑΕΚ Betsson - "Πονοκέφαλος" στη ρακέτα

Η ΑΕΚ δέχτηκε κι άλλο πλήγμα στην ρακέτα, αφού έχασε και τον Τζορνταν Μόργκαν με τραυματισμό και συγκεκριμένα με μερική ρήξη έσω πλαγίου στον αριστερό αγκώνα που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τα παρκέ για τις επόμενες εβδομάδες. Ο Αμερικανός έχει ξεκινήσει, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ της "Ένωσης".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czpfsvgbnd9d)
Πλέον με την απουσία του Τζάστιν Τίλμαν και του Τζόρνταν Μόργκαν, η ΑΕΚ έχει πλέον για τη θέση "5" τον Μανόλη Χατζηδάκη, στην οποία μπορεί να κληθούν να αγωνιστούν τόσο ο Δημήτρης Αγραβάνης όσο και ο Γιάννης Κουζέλογλου.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη "Βασίλισσα" σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα Πάτρας ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης".