Απίστευτα πράγματα στο Καμερούν το οποίο αν και φημίζεται για ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, αυτή τη φορά μάλλον το... τερμάτισε. Όπως έγινε γνωστό, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως απέβαλε 62 ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα με την κατηγορία πως δήλωσαν ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά την ηλικία γέννησης τους.

Το Καμερούν απέβαλε από το πρωτάθλημα 62 παίκτες λόγω... ψεύτικης ηλικίας

Το Κεμερούν βρίσκεται στα... πρώτα θέματα των ειδήσεων και όχι αδίκως. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως απέβαλε 62 ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα με την κατηγορία πως δήλωσαν ψευδή ηλικία γέννησης. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, μεταξύ των παικτών που "κόπηκαν" είναι και ο Ουίλφριντ Νέιθαν Ντουάλα ο οποίος είχε δηλώσει ως έτος γέννησής του το 2006 κάτι που τον έκανε τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που πήρε μέρος στις αρχές του 2024 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.


Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που είχαν συνδεθεί με το Καμερούν το τελευταίο διάστημα ήταν και αυτό με τον ποδοσφαιρικό θρύλο της χώρας και της Μπαρτσελόνα αλλά και νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες στήσιμο αγώνων, υποκίνησης βίας και σωματικών απειλών.