Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Γαλλίδα και Νο26 του κόσμου, Καρολίν Γκαρσία της οποίας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη φορά, εκεί όπου θα βρει στον δρόμο της την 21χρονη, Νταϊάν Παρί (Νο61).


Με... φόρα στους "16" του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Έπειτα από 1 ώρα και 19 λεπτά αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη "λύγισε" με 2-0 σετ την Καρολίν Γκαρσία σημειώνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη της σε επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η Ελληνίδα ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 76% επιτυχία πίσω από το πρώτο σερβίς (25/33 πόντους), εκμεταλλεύτηκε και τα 4 break points που της παρουσιάστηκαν ενώ έβγαλε έβγαλε τέσσερις άσους και είχε τρία διπλά λάθη.


Αν και η Σάκκαρη ξεκίνησε "νωθρά" στο παιχνίδι χάνοντας τα δυο πρώτα games στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και επέβαλλε την κυριαρχία της κατακτώντας τα έξι από τα επόμενα επτά games και κατ' επέκταση το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ, μπήκε... φουριόζα, κέρδισε τα πρώτα τρία games ενώ έκανε και δυο break. Η Γκαρσία ανέβασε στροφές, πήρε πίσω ένα break όμως δεν μπορούσε με τίποτα να κάμψει την αντίσταση της Μαρίας που με... σύμμαχο της το σερβίς της "καθάρισε" την υπόθεση νίκη και πρόκριση, κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-4.



Τα σετ: 6-4, 6-3