Μεγάλη επιστροφή στην οικογένεια της Λίβερπουλ. Δεν είναι παίκτης, δεν είναι προπονητής όμως είναι ένας άνθρωπος με ουσιαστικό και υπεύθυνο ρόλο σε κάθε ομάδα που σίγουρα ο ίδιος όχι απλά μεγαλούργησε αλλά έκανε πράγματα και... θαύματα. Το όνομα αυτού, Μάικλ Έντουαρντς ο οποίος διέπρεψε στο πόστο του αθλητικού διευθυντή των "reds" για μια δεκαετία και δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του επιστρέφει ξανά στο "Άνφιλντ" όπου και θα αναλάβει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και το δύσκολο έργο να βρει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία στο τέλους της σεζόν.

Μεγάλη επιστροφή Μάικλ Έντουαρντς στη Λίβερπουλ - Θα βρει τον διάδοχο του Κλοπ

Η Λίβερπουλ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση καθώς "έδωσε" τα χέρια με τον Μάικλ Έντουαρντς ο οποίος ήταν με μεγάλη επιτυχία αθλητικός διευθυντής της για μια δεκαετία και μόλις δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει ξανά στους "reds" ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπέυθυνος όλου του μεταγραφικού σχεδιασμού ενώ έχει μπροστά του και την τεράστια πρόκληση που δεν είναι άλλη από το να βρει τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία.


Την εν λόγω είδηση έκαναν γνωστοί τα αγγλικά μέσα ενώ άπαντες αδημονούν για την επιστροφή του Έντουαρντς στον σύλλογο τον οποίο και "εκτόξευσε" με τις ενέργειες του αφού είχ έρθει συμφωνία με ομάδες για την μεταγραφή των Σαλάχ, Μανέ, Άλισον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Ζότα και Κονατέ. Τονίζεται ότι η πρώτη του κίνηση αναμένεται να είναι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και την πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιουζ που αποχώρησε από την Μπόρνμουθ.

Σημειώνεται ότι ο Έντουαρντς με το όνομα που είχε φτιάξει και το τρομερό έργο που άφησε πίσω του όταν αποχώρησε από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 ήταν αρκετά περιζήτητος αφού τον ήθελε τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι ωστόσο ο ίδιος απέρριψε και τις δυο προτάσεις των αγγλικών ομάδων.