Το φετινό Champions League όσο πάει εξελίσσεται όλο και πιο συναρπαστικό. Το μόνο σίγουρο με τα... ονόματα που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά είναι ότι αναμένονται "τιτανομαχίες". Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο στους "8" και περιμένουν τον νικητή των ζευγαριών Ατλέτικο - Μαδρίτης και Ντόρμουντ - Αϊντχόφεν που "μάχονται" στις σημερινές ρεβάνς για να ολοκληρωθεί το παζλ των προημιτελικών. Την Παρασκευή 15/03, στη 13:00 το μεσημέρι είναι η κλήρωση όπου και θα προκύψουν τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό.

Για την ανατροπή η Ατλέτικο, για να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα η Ίντερ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ίντερ στο "Μετροπολιτάνο", ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και τους "νερατζούρι" να έχουν ελαφρύ προβάδισμα και να πηγαίνουν με... προίκα τους το 1-0 του πρώτου ματς χάρη στο "χρυσό" γκολ του Αρναούτοβιτς. Οι Ισπανοί που βρίσκονται σε... κακό φεγγάρι καλούνται να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην πρωτοπόρο της Serie A αν θέλουν να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza8lt0z71x5)
Οι "ροχιμπλάνκος" μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ντεφορμέ αφού προέρχονται από ήττα με 2-0 από την Κάντιθ στη La Liga ενώ η Ίντερ που σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το... άλλο και σκορπάει φόβο και τρόμο στη Serie A που πρωτοπορεί και μετρά... αντίστροφα για τη στέψη, προέρχεται από νίκη επί της Μπολόνια. Η Ατλέτικο μετρά τη σημαντική επιστροφή του Γκριεζμάν ενώ εκτός είναι οι
 Χιμένες, Λεμάρ, Αθπιλικουέτα. Σε ότι αφορά την Ίντερ, δεν θα έχει στη διάθεση της τους Αρναούτοβιτς, Αουγκούστο καθώς και τους Κουαδράδο, Σένσι.

Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν "μάχονται" για μια θέση του "8" του Champions League

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο κατάμεστο όπως αναμένεται "Signal Iduna Park"  με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Ολλανδία, σε μια πραγματική "μάχη" με τις δυο ομάδες να καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και τους "κιτρινόμαυρους" να φιλοδοξούν να πάρουν το εισιτήριο για τους "8" έπειτα από μια τετραετία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza9b1bt5dhd)
Οι Βεστφαλοί που την περυσινή χρονιά έφτασαν μια... ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga, τη φετινή σεζόν "μάχονται" για να διατηρηθούν στην τετράδα του πρωταθλήματος ενώ προέρχονται από δυο σερί νίκες. Οι Ολλανδοί από την άλλη αδημονούν να στεφθούν πρωταθλητές στην Eredivisie στην οποία φιγουράρουν στην κορυφή και βρίσκονται στο +10 από την δεύτερη Φέγενορντ ενώ προέρχονται και αυτοί από νίκη. Η Ντόρτμουντ μετρά μια σημαντική απουσία καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σλότερμπεκ ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ράιερσον. Για την Αϊντχόφεν, εκτός παραμένουν οι Λανχ, Σαϊμπάρι ενώ αμφίβολος είναι ο Φέιρμαν.