Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους "16" του Europa Conference League. Της αποστολής ηγείται ο Βέλιμιρ Ζάετς που πριν από μερικές μέρες νίκησε στις εκλογές και είναι ο νέος πρόεδρος της κροατικής ομάδας.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ζάετς στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή "Ο κόσμος των ΣΠΟΡ" αποκάλυψε μία ιδιαίτερα μεγάλη πληροφορία που έχει να κάνει με τον τελικό τoυ Europa Conference League, ο οποίος για φέτος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως εφόσον η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φτάσει στον τελικό του Europa Conference League, αυτός δεν θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στην Τσεχία.

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς θα δούμε, είναι μια δύσκολη διαδρομή γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε, δεν μπορεί να παίξει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία», ανέφερε ο Ζάετς.