Το "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τους σπουδαίους επαναληπτικούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι καλούνται να κάνουν την ανατροπή κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League. Πλούσια είναι η αθλητική δράση τόσο στο Europa League όσο και στην Euroleague που ξεχωρίζει το ντέρμπι "αιωνίων".

Παίζει τα... ρέστα του ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό για το Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην "καυτή" Τούμπα στη μεταξύ τους ρεβάνς για τη φάση των "16" του Europa Conference League, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να καλείται με σύμμαχο τον κόσμο του να φτάσει σε ανατροπή προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία και είχαν ηττηθεί με 2-0, το οποίο στοχεύουν να ανατρέψουν και να... χαμογελάσουν στο φινάλε. O Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σαμάτα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Παναγιώτης Παναγιώτου από τη δεύτερη ομάδα. Εκτός είναι οι τραυματίες Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Σάστρε, ενώ δεν έχουν δηλωθεί Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.


Με στόχο το "θαύμα" ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία για τη ρεβάνς της φάσης των "16" του Europa Confence League, με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο και να αναζητούν ένα θαύμα προκειμένου να περάσουν στα προημιτελικά, αφού στο πρώτο ματς στο Φάληρο είχαν ηττηθεί με 4-1 από τους Ισραηλινούς και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο λόγω τραυματισμού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού δήλωσε: "Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι' αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

17:00 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Volley League Ανδρών
19:45 COSMOTE SPORT 5 HD Σλάβια Πράγας – Μίλαν UEFA Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 4 HD Βιγιαρεάλ – Μαρσέιγ UEFA Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 9 HD Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ UEFA Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 8 HD Ρέιντζερς – Μπενφίκα UEFA Europa League
19:45 COSMOTE SPORT 7 HD Φιορεντίνα – Μακάμπι Χάιφα UEFA Europa Conference League
19:45 COSMOTE SPORT 3 HD ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ UEFA Europa Conference League
19:45 Novasports 2HD Φενερμπαχτσέ – Βαλένθια EuroLeague
19:45 Novasports Prime Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR EuroLeague
20:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Ίντιαν Γουέλς
20:00 Novasports Start Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ EuroLeague
21:00 Novasports 3HD Άλμπα Βερολίνου – Μονακό EuroLeague
21:30 Novasports 5HD Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο EuroLeague
21:30 Novasports 4HD Μπαρτσελόνα – Παρτίζαν EuroLeague
21:45 Novasports 2HD Παρί – Μπανταλόνα EuroCup
22:00 COSMOTE SPORT 5 HD Άστον Βίλα – Άγιαξ UEFA Europa Conference League
22:00 COSMOTE SPORT 4 HD Λίβερπουλ – Σπάρτα Πράγας UEFA Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 9 HD Λεβερκούζεν – Καραμπάγκ UEFA Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 8 HD Μπράιτον – Ρόμα UEFA Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Αταλάντα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας UEFA Europa League
22:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Ίντιαν Γουέλς
22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός UEFA Europa Conference League