Μόνο το ζευγάρι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό απέμενε προκειμένου να συγκροτηθεί το παλίμψηστο των προημιτελικών στο Conference League. Σε παιχνίδια που έγιναν στις 22:00 την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, οι Άστον Βίλα, Λιλ και Μπριζ ήταν οι μεγάλες νικήτριες και οι ομάδες που ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα, Βικτόρια Πλζεν και Φενέρμπαχτσε. 

Conference League: Η Άστον Βίλα... ξεσπάθωσε

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ για την Premier League, η Άστον Βίλα συνέτριψε τον Άγιαξ 4-0 στη ρεβάνς του 0-0 στο Άμστερνταμ για τη φάση των "16" και με το 0-0 στο Άμστερνταμ πέρασε άνετα απέναντι σε μία ομάδα που έμεινε με 10 παίκτες στο 66', αφού, όμως, το σκορ ήταν 2-0. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztriq1fk8cx)

Στο Βέλγιο, η Μπριζ νίκησε 3-0 τη Μόλντε και υπερκέρασε το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Το γκολ στο 45+2' ήταν καταλυτικό για την οικονομία του παιχνιδιού, με το λογαριασμό να κλείνει στο 70'. 

Τέλος, η Λιλ είχε περάσει από την προηγούμενη εβδομάδα και το 3-0 επί της Στουρμ στο Γκρατς. Στην έδρα της παραχώρησε ισοπαλία στους Αυστριακούς, σε ματς που, όμως, άνοιξε το σκορ.