Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη μεγάλη ευρωπαϊκή περιπέτειά τους αντιμετωπίζοντας τις Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντιστοίχως στα προημιτελικά του Conference League, στις 11 και τις 18 Απριλίου. Η UEFA όρισε τις ώρες των παιχνιδιών, όπως και των ημιτελικών της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Conference League: Νωρίς ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 11 Απριλίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 19:45 στο Καραϊσκάκη τη Φενέρμπαχτσε, με τον ΠΑΟΚ να παίζει στο Μπριζ στις 22:00. Οι ρεβάνς, στην Κωνσταντινούπολη και την Τούμπα, είναι προγραμματισμένες για τις 22:00. 

Η Βικτόρια Πλζεν θα υποδεχθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου, στις 19:45 τη Φιορεντίνα, ενώ ίδια ώρα θα γίνει και η ρεβάνς στην Τοσκάνη, μία εβδομάδα αργότερα. Η Άστον Βίλα, από τη μεριά της, την 11η Απριλίου θα παίξει στις 22:00 με τη Λιλ στο Μπέρμιγχαμ, ενώ οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη Γαλλία στις 19:45 της 18ης Απριλίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού Άστον Βίλα-Λιλ θα παίξει με τον Ολυμπιακό ή τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο νικητής του Βικτόρια Πλζεν-Φιορεντίνα θα παίξει με εκείνον που θα βγει από το ζευγάρι Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ. Όλοι οι ημιτελικοί, που θα γίνουν στις 2 και τις 9 Μαΐου, είναι προγραμματισμένοι για τις 22:00.