Η τελευταία "διαβολοβδομάδα" της σεζόν στη Euroleague βρίσκει τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη ανταμώνοντας με την Αναντολού Εφές σε παιχνίδι που έχει χαρακτήρα "τελικού" στις μάχες των δύο για είσοδο σε τετράδα και δεκάδα, αντίστοιχα. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους χωρίς τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στην Ελλάδα, όπως αντίστοιχα και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι.

Αντίθετα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα υπολογίζει στους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος οι οποίοι ταξιδεύουν κανονικά στην Πόλη, όπως αντίστοιχα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης όπου αναμένεται να επιστρέψει και σε αγώνα Euroleague, μετά και την θετικότατη συμμετοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Καρδίτσα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvfy58w65rl)

Με 13 παίκτες έχει ταξιδέψει στην Τουρκία ο Ολυμπιακός πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως κάποιος εκ των Λούντζη ή Σίκμα θα δουν το παιχνίδι με τα "πολιτικά" τους από την άκρη του πάγκου. 

Οι διαιτητές του Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Γνωστοί έγιναν σήμερα και οι διαιτητές της αναμέτρησης για την 30η αγωνιστική της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο "Σινάν Ερντέμ" θα είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς, Μίλαν Νέντοβιτς και Αλμπέρτο Μπαένα