Το NBA δεν σταματά να συναρπάζει με τα όσα συμβαίνουν στο "μαγικό" κόσμο του. Φάσεις που μοιάζουν εξωπραγματικές είναι άλλη μια μέρα στη... δουλειά για τους αστέρες των ομάδων που προκαλούν σοκ και δέος με τα φοβερά επιτεύγματα τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην χθεσινή νίκη των Τίμπεργουλβς επί των Τζαζ όταν και ο Άντονι Έντουαρντς "απογειώθηκε" και πρόσφερε ένα από τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα της... σεζόν το οποίο θα μπει για τα καλά στο... τραπέζι για το κορυφαίο.

Ο σταρ των Τίμπεργουλβς έφυγε στον αιφνιδιασμό και σαν από... μηχανής θεός "απογειώθηκε" πόσταρε τον Κόλινς και κάρφωσε με δύναμη τη μπάλα προκαλώντας μάλιστα και ελαφριά διάσειση στον αντίπαλο του που έμεινε εκτός για το υπόλοιπο του παιχνιδιού μετά από την συγκεκριμένη φάση. Οι διαιτητές ωστόσο δεν θεώρησαν ότι έκανε κάτι το αντιαθλητικό και έτσι δεν επενέβησαν.

ALL ANGLES of Anthony Edwards' INSANE POSTER! 🤯🔥 | March 18, 2024


NBA:Νίκες για Τίμπεργουλβς, Μπουλς, Καβαλίερς, Σέλτικες και Σίξερς

Οι Τίμπεργουλβς αν και είχαν τις μεγάλες απουσίες των Τάουνς και Γκομπέρ κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Τζαζ τους οποίους κέρδισαν με 104-114 στην Γιούτα και παρέμειναν ισόβαθμοι με τους Νάγκετς στην 2η θέση της Δύσης. Οι Σικάγο Μπουλς σε ματς... θρίλερ με τους Μπλέιζερς νίκησαν με 110-107 και διατηρήθηκαν στην 10η θέση της Ανατολής. Μάλιστα, το Πόρτλαντ είχε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση, αλλά δεν έκανε καν σουτ στην τελευταία του επίθεση.

Chiago Bulls vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Mar 18 | 2024 NBA Season


Οι "λαβωμένοι" Καβαλίερς με μεγάλη επιστροφή από το -15 "λύγισαν" με 108-103 τους Πέισερς και παρέμειναν στην 3η θέση της Ανατολής. Οι Σέλτικς τα κατάφεραν και χωρίς τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζρου Χόλιντεϊ κόντρα στους Πίστονς των οποίων επικράτησαν εύκολα με 119-94 του Ντιτρόιτ. Σ' έναν αγώνα με τον χαρακτήρα τελικού για μία θέση στην πρώτη 6αδα της Ανατολής, οι χωρίς Εμπίντ και Χάρις Σίξερς επιβλήθηκαν με 98-91 των Χιτ και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 38-30 έναντι 37-31 του Μαϊάμι.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Full Game Highlights | Mar 18 | 2024 NBA Season