Η Φλωρεντία και η Τοσκάνη εν τω συνόλω τους θρηνούν την απώλεια του Τζο Μπαρόνε, γενικού διευθυντή της Φιορεντίνα, που πέθανε την Τρίτη, 19 Μαρτίου, μία ημέρα πριν τα 58α γενέθλιά του. 

Ο Μπαρόνε έπαθε το απόγευμα της Κυριακής, 17 Μαρτίου, καρδιακή προσβολή και από το βράδυ της ίδιας ημέρας νοσηλευόταν στο "San Raffaele" του Μιλάνου. Μάλιστα, το συμβάν οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού με την Αταλάντα, για την 29η αγωνιστική της Serie A

Ο Μπαρόνε άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Καμίλα, και τα τέσσερα παιδιά τους, Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζουζέπε και Γκαμπριέλα



Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα

Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο "San Raffaele" του Μιλάνου.



Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μοβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης.