Μετά την ήττα από την Πορτογαλία την πρώτη αγωνιστική, η Εθνική Νέων (Κ19) γνώρισε και δεύτερη ήττα στη φάση των ομίλων του Elite Round, αυτή τη φορά από τη Δανία με ίδιο σκορ (2-10, και αποχαιρετά στην ουσία τη διοργάνωση. Η ομάδα του Τάσου Θέου (που έχει παιδιά της "χρυσής" φουρνιάς της Κ19 του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Final-4 του UEFA Youth League) δεν κατάφερε να τα βάλει με μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά δυνάμεις δείχνοντας πως ακόμα... έχουμε δρόμο να διανύσουμε.

Στα του παιχνιδιού, η Δανία που είναι πλέον πρώτη στον όμιλο με έξι βαθμούς προηγήθηκε με κεφαλιά του Νίμπο στο 24' ύστερα από κόρνερ από τα δεξιά και ασθενή απόκρουση του Νικολακούλη. Η Ελλάδα θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 41' με τον Γκιτέρσο να εκτελεί πέναλτι όμως ο Ντίθμερ απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Οι διεθνείς μας κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 62' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλοσκάμη ο οποίος νίκησε τον Ντίθμερ. Η Δανία, όμως, βρήκε και δεύτερο γκολ στο 80' όταν σε γύρισμα από τα αριστερά ο Σίμελχακ με πλασέ από κοντά νίκησε τον Νικολακούλη για να γράψει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος Κ19: Νικολακούλης, Γεωργιάδης (79' Παπακανέλος), Κατρής, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος (60' Κοντονίκος), Λιατσικούρας (46' Δελιανίδης), Μπάκουλας (70' Μαρουτσής), Κοντούρης, Γκιτέρσος (60' Κωστούλας), Καλοσκάμης.