Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ (21:30) της Παρασκευής, 5 Απριλίου, για την 33η αγωνιστική της Euroleague και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι σαν να παίζει... εντός έδρας, αφού πλην των φίλων των "πράσινων" που ταξίδεψαν στη Βαυαρία, υπάρχουν και οι γκασταρμπάιτερ που έσπευσαν ήδη στο "BMW Park" για να υποστηρίξουν το "τριφύλλι". 

Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός: Θερμή υποδοχή και... Δημήτρης Γιαννακόπουλος 


Ο Παναθηναϊκός, με νίκη, θα παραμείνει στη δεύτερη θέση της Euroleague και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs, γι' αυτό κιόλας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακολούθησε, όπως κάνει από το παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, την αποστολή της ομάδας στο Μόναχο. Δεν είναι, βεβαίως, μόνος του. 

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή έξω από το "BMW Park" και αποθέωσε παίκτες και προπονητές, με το μεγαλύτερο αριθμό ντεσιμπέλ να τραβά ο Κώστας Σλούκας. 




Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός: Το απίθανο κράμα αποτελεσμάτων που βάζει τους Βαυαρούς στα play-in 


Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 13-19 και παρ' ότι φαίνεται πως δεν μπορεί να φτάσει στη 10η θέση και τα play-in, υπάρχει ένα απίθανο σενάριο που μπορεί να την φέρει 10η. Φυσικά, η ίδια πρέπει να κάνει το 2 στα 2, τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τη Μονακό. Αν το κάνει αυτό και ουδείς των Αναντολού Εφές και Παρτίζαν Βελιγραδίου περάσει τις 15 νίκες, προκρίνεται. 

Επίσης πρέπει να γίνουν συγχρόνως τα εξής: Η Φενέρμπαχτσε να επικρατήσει της Αναντολού Εφές για την 33η αγωνιστική. Ο Ερυθρός Αστέρας να επικρατήσει στην Κωνσταντινούπολη της Εφές για την 34η αγωνιστική. Η Βαλένθια να νικήσει την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την 34η αγωνιστική. Η Αρμάνι Μιλάνο να νικήσει είτε τη Βίρτους Μπολόνια ή τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ακόμα κι αν λείπει η Αρμάνι από την ταυτόχρονη παρουσία, αν η Μπάγερν έχει το ίδιο ρεκόρ με Αναντολού Εφές, Παρτίζαν και Βαλένθια, έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει, αφού έχει κατά αυτών των ομάδων καλύτερο ρεκόρ από ό,τι οι ίδιες με τους άλλους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τετραπλής παρουσίας, μετράει το ρεκόρ των ομάδων απέναντι στις άλλες.

Στην πενταπλή παρουσία, τα ρεκόρ διαμορφώνονται ως εξής: 10. Μπάγερν 15 (5-3), 11. Αναντολού Εφές 15 (4-4), 12. Παρτίζαν 15 (4-4), 13. Βαλένθια 15 (4-4), 14. Αρμάνι Μιλάνο 15 (3-5). 

Στην τετραπλή παρουσία, η Μπάγερν επίσης υπερτερεί: 10. Μπαγερν 15 (4-2), 11. Αναντολου Εφες 15 (3-3), 12. Βαλενθια 15 (3-3), 13. Παρτιζαν 15 (2-4).